Fyrstjärniga hotell i Lund

Lund är en av Sveriges äldsta städer som tillhörde Danmark och blev Svensk först 1658.

Lund började byggas upp år 990 så om man är historiskt intresserad så finns det hur mycket spännande som helst att läsa om denna vackra Svenska stad. Här finns mysiga små gränder, historiska byggnader och torg att besöka. När ni besöker Lund och vill ta del av Lunds fina utbud av historia, nöjen och aktiviteter så hittar ni här nedan hotell i den fyrstjärniga klassen. Lund är ihop med Ystad ( www.hotellystad.nu) de sydligaste städerna med mer än 30 000 invånare.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Grand Hotel

Grand hotell i Lund är ett historiskt hotell som ligger i en pampig slottsliknande byggnad nära Lunds Domkyrka. Här bor man i en vacker miljö både inne och utomhus. Hotellet har 63 rum varav alla är inredda tidsenligt med byggnadens historia. Här känner man av att dåtid och nutid flyter i ett harmoniskt samspel. Även om interiören är av gammal stil så finns alla dagens moderniteter så som wifi, safe, minibar och tv med satelitkanaler. Här sover man och bor gott i sköna sängar och lyxiga Italienska lakan.

 

Hotel Djingis Khan

Fyrstjärniga hotell Djingis Khan ligger strax utanför Lunds centrum men ändå tillräckligt nära så att man har gångavstånd in till stan. Här är man omgiven av vacker grönska i ett lugnt och fridfullt bostadsområde. Trädgården pryds av vacker magnolia som blommar på försommaren, vackra rosor, kryddträdgård och sköna sittplatser. Rummen är fina och bekväma med kassaskåp, tv, internet och skrivbord. Frukosten ingår i priset och dukas upp i hotellets fina frukost restaurang.

 

Scandic Hotel Star

Detta moderna hotell har något för hela familjen, företagsresenärer och turister. Behöver man hjälp med guidening så kan peronalen hjälpa till med detta. Vill man låta barnen leka i lekrum, bada i pool eller basta så finns det tillgängligt för alla gäster. För de som reser i affärer så finns det en mängd olika konferens, mötes och eventslösningar med all teknisk utrustning som behövs. Hotellet har också restaurang och bar så man behöver inte lämna hotellet för att få en bit mat i sig.
 

Hotel Lundia

Hotell Lundia i Lunds fina centrum har egen restaurang, bar och även en nattclub. Hotellet är inrett i artdeco stil och har en modern, ljus och fräsch känsla. Det finns 97 rum på hotellet alla har internet, vatten på flaska, kassaskåp, skrivbord och tv. Reser man i arbetet finns det tillgång till mötesrum och företagscenter. Hotellet har en egen parkering med avgift och begränsat antal platser.
 

Hotel Concordia

Detta hotell ligger nära Lunds Universitet, Domkyrkan och Kulturen. Här bor man bra och bekvämt mitt i staden med nära till allt nöje och goda restauranger. Vilket rum man än bor i på hotell Concordia så har man en fin utsikt, antingen så ser man den fina och stillsamma trädården, stadens händelserika gator eller den trevliga gårdsplanen. Internet är fritt på hela hotellet. Det finns också motionsmöjligheter, bastu och en bar. Rummen är fina och moderna med fräscha badrum och alla moderniteter som ett hotell i denna klass ska ha.
 

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Detta hotellet är väldigt fint med en härlig relaxavdelning med poolstolar, palmer och en avkopplande bubbelpool. Det finns även två typer av bastu så som vanlig bastu och ångbastu. Hotellet har också en egen utmärkt restaurang och ett trevligt café. Reser man i affärer så hjälper personalen gärna till med olika företagstjänster. Alla rum har luftkondition, wifi, safe, arbetsplats, tv, telefon och kök. Här finns också fina sittplatser utspritt på hotellet att sitta och koppla av med till exempel en tidning eller en bok.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.