Grand hotel

Grand Hotell

 
Prisjämförelse

Grand Hotel i Lund är precis som sitt namn, storslaget. Hotellet öppnades redan 1899 i den fransk inspirerande slottsbyggnaden finns många minnen från över ett sekel. Hotellet månar inte bara om att gästerna ska äta gott och bo bekvämt utan vill även att deras gäster ska kunna umgås och trivas i andras sällskap. På Grand Hotell sover alla gäster riktigt gott, hotellet har sängar från bekväma Dux, minibar, internet, hårtork och om man vill kan man även få morgontidningen levererad till dörren. Hotellet har tre rumskategorier, Basic, dessa rum renoverades i slutet på 90-talet, har allt man behöver för en komfortabel vistelse i trevlig hotellmiljö.

Rumstyper på Grand

Classic, har en trivsam vacker inredning med helkaklade badrum, kassaskåp, arbetsplats och skoputsservice. Deluxe rummen är de exklusivaste rummen hotell Grand har att erbjuda. Badrock, skönhetsprodukter, mineralvatten, vackra möbler, fransk balkong och en fantastisk miljö. Alla som besöker Grand Hotel pratar om dess storslagenhet och fantastiska omgivning. Grönskande trädgård med formklippta buskar byggnaden med de sagolika tornen och en storslagen entré.
Grands matsal och Gambrinus har råvaror från lokala gårdar och bönder. De levererar spektakulära rätter som nästan får smaklökarna att explodera i munnen. Smaker som gifter sig med varandra i en gastronomisk dans. Ingenting kan väl vara så njutningsfullt som en riktigt fantastisk god måltid. Efterrätt gjord med finaste choklad, lenaste moussen eller glass av riktig grädde. Smaka, njut och låt er förföras av denna extraordinära kökskonst.
Konferens och möten hålls i olika av Grands salonger. Det spelar ingen roll om man är ett stort eller litet sällskap, det finns plats för alla typer. Vill man ge sina kolleger och medarbetare lite extra trevnad så kan man umgås tillsammans under en vinprovning eller en finare middag. Hotellets personal skräddarsyr er konferens utifrån önskemål. De utrustar lokaler och ser till att sällskapet får fika och lunch om så önskas.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.