Hotell Concordia Lund

Hotell Concordia

 
Prisjämförelse

Hotell Concordias anrika vita pampiga byggnad ligger beläget i de äldsta delarna centralt i Lund. Restauranger, biograf, kultur och shopping ligger mitt utanför dörren. Ta en promenad i den gamla stadskärnan och upplev gammal kultur och den riktiga Lundakänslan. Hotell Concordia har fått ett tillskott för i år, i varmt söderläge finns nu en härlig takterrass med sköna loungemöbler, teleskop och naturligtvis en spektakulär vy över stadens takåsar. Inkluderat i rumspriserna är höghastighetsinternet, frukost buffé, relaxavdelning, gym, terrass och tillgång till kaffe, te och choklad. Det finns 62 rum på hotellet, 27 dubbelrum och 35 enkelrum. I rumskategorierna finns enkelrum ekonomi, det som skiljer dessa rum gentemot de andra är att det inte finns någon utsikt utan fönstren är byggda in mot lobbyn. Enkelrum standard är från 13-20 kvm stora och har som de andra rummen, bekväma sköna sängar, helkaklade fina badrum, hårfön, tv med stort kanalutbud och internet. Dubbelrum standard är 18-26 kvm stora och med samma bekvämligheter som de andra rummen. Sen finns det också en Suite Deluxe, 35 kvm stor som består av en sov och en sittavdelning med 2 tv apparater av märket Bang & Olufsen, cd/radio, skrivare, arbetsplats och badkar.

Äta på Hotell Concordia

För andra mål än frukost är det bara att gå till någon av de närliggande restaurangerna i området och ni hittar med största sannolikhet det som magen skriker efter. Staden Lund har mycket att erbjuda inom matvärlden. Känner ni inte för att leta själva så fråga i receptionen så har de flera förslag att ge.
Parkering finns i anknytning av hotellet både ute och i parkeringshus. Parkeringsplats i p-huset kostar endast 2 kronor i timman och kan betalas med kort. Parkering utomhus kan vara lite svårare att få då de 18 parkeringarna är begränsade.
Hotellet samarbetar med en närliggande bar även om de själva har fullständiga rättigheter och säljer alkoholhaltiga drycker i receptionen så finns det möjligheter till barhäng bara 50 meter bort!

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.