Hotell Djingis Khan i Lund

Hotell Djingis Khan

 
Prisjämförelse

Hotell Djingis Khan i Lund är beläget i ett lugnt område med vacker trädgård nära till lasarettet, högskolan och forskarbyn Ideon. Detta är ett jättebra val av hotell om man ska ha möten, konferenser och events. Kanske är man ett forskarteam på resande fot och ska ha föreläsning på högskolan, då passar hotell Djingis Khan utmärkt. Runt hotellet finns fin natur med bra motions och promenad stråk.

Hotellet har 73 fina rum i olika storlekar, ska man bo i Lund under en lite längre tid och vill bo mer personligt så har hotellet även välutrustade lägenheter som de hyr ut. Varje morgon serveras en god, smakrik och nyttig frukost till alla gäster i den trevliga matsalen. Hotellet har även bastu och gym som gäster får använda fritt under sin vistelse.
De ansvariga på hotellet är också väldigt noga med säkerhet och utbildar sin personal löpande inom akutsjukvård med hjärtstartare och brandskydd.

Alla rum har internet, kassaskåp som är anpassat för laptop, bekväma märkessängar och sköna sängkläder. Dessutom är hotellet anpassat för allergiker, hundägare och funktionshindrade, alla är välkomna på hotell Djingis Khan.

Frukost och kvällsmål serveras i en fin matsal som ligger i anslutning till hotellets härliga innergård med kryddor, rosor och vacker magnolia. På sommarhalvåret kan man också avnjuta sin middag ute på trädgårdsterassen eller under vintern så finns det en fin vinterträdgård med varma levande ljus och harmonisk omgivning.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.