Hotell Duxiana i Lund

Hotell Duxiana

 
Prisjämförelse

Hotell Duxiana är ett litet personligt och charmigt hotell mitt i Lunds centrum nära till centralstationen, stadsbiblioteket och universitet. När man bor på hotell Duxiana har man nära till alla stadens fina promenadstråk, de vackra husen i de gamla kvarteren, nöjen och shopping. Hotellet självt ligger i en hundraårig byggnad som är fyra våningar hög.

Det finns 31 fina rum, hotellet gick igenom en fullständig renovering under 2009 så alla rum känns nya och fina. Inredningen på hotellet är inbjudande och trevlig. Det är också en fin utsikt över gården eller trädgården från samtliga rum. Alla moderniteter man som resenär kräver på sin resa finns på detta hotell, så som wifi, byxpress, tv med satellitkanaler, skrivbord, telefon och fina badrum. Sängar och möbler från märket Dux är fantastiskt sköna och ger bästa komfort till hotellets gäster. För evenemang så finns det ett rum för det på ungefär 25 kvm.

För övrigt så finns det också tvättmöjligheter och ett mysigt bibliotek att slappna av i, dricka något gott och läsa en stund. Kommer man med bil eller hyr bil så finns det en parkering under stadsbiblioteket som ligger mitt över gatan.

På morgonen bjuds man som gäst till en härlig, väldoftande och smakrik frukost. Det serveras färskt bröd, nybryggt kaffe och pålägg i alla dess sorter. Fil, musli, yoghurt, ägg, te och kaffe står uppdukat så man kan ta till sig allt gott man behöver för att vakna till på morgonen och få en riktigt bra start.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.