Hotell Lundia i Lund

Lundia

 
Prisjämförelse

Hotell Lundia i Lund är det riktigt centrala hotellet. Mitt i allt ligger denna designer pärla! Endast en minut från tåg, regional och lokaltrafik gör hotell Lundia till det ultimata alternativet för en vistelse i staden. Dessutom har hotellet ett eget garage för de som kommer med bil med direkt anslutning till receptionen. Hotellet gör vad som krävs för att uppfylla varje gästs högsta förväntningar och helst lite till om de kan. Exceptionell service med omtanke och personligt engagemang. Allt från varje ljusstake till väggdekoration är noga uttänkt för att ge hotellet exakt den specialdesignade karaktär det har idag. Hotellet är inget hotell i doppdesign av en slump utan det har krävts mycket arbete och tankeverksamhet genom åren för att få det till just vad det är idag. Standard och business rummen är designade av Lunds egna kända arkitekt Jonas Lloyd. Sängar i toppkomfort för den bästa sömnen. Tv från B&O, bad/dusch, byxpress, telefon, internet, hårfön och strykjärn finns i samtliga rum. De 97 rummen är indelade i tre kategorier. Standard rum har god komfort, Business är för den som vill ha lite extra och Svit för den som vill ha det allra lyxigaste.

Mat och dryck på Hotell Lundia

Brogatan på Lundia får det att vattnas i munnen på sina gäster eller för all del även Lundborna som väljer att äta en god brunch, middag eller bara smutta på ett gott glas vin. Restaurangen har fått flera utmärkelser vilket verkligen märks. Närproducerade råvaror av högsta kvalité och en meny av smaksensation får vem som helst att lämna restaurang Brogatan med ett leende på läpparna och en mätt och belåten mage!
På hotell Lundia skräddarsys varje festtillfälle eller konferens. Det allra bästa är att prata med Lundias kunniga och serviceinriktade personal så hjälper de till att få allt exakt så som ni vill ha det. Konferensrummen kan ha allt från 2-200 personer vilket ger stora möjligheter. Alla tekniska moderniteter finns på plats.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.