Clarion Collection Hotel Planetstaden

Clarion Collection

 
Prisjämförelse

Clarion Collection Hotel Planetstaden är ett hotell med passion för konst och design. Hotellets 147 rum är inredda för att hotellets gäster ska finna en genuin trivsel och ro under sin vistelse. Hotellet har en vacker unik miljö, specialdesignade möbler, en stor brasa att värma sig vid riktigt kalla vinterkvällar och stora luftiga ytor att umgås på. Hotellets generösa kvälls och frukostbuffé får varje hotellgäst att känna sig belåten när det suger i magen. Tillgång till nybakt fika med kaffe och te finns också serverat dygnet runt. Alla rum är inredda i fräsch nordisk design, lugna harmoniska färger, stora ljusa fönster och allt komfortabelt en hotellgäst kan behöva under sin vistelse. I rummen finns safebox, vattenkokare, stort kanalutbud, hårfön och kylskåp. Sviterna har både fast och trådlöst internet och gäststyrd komfort kyla. I vissa rum finns det bastu, jacuzzi, balkong eller uteplats och badkar. Hotell Planetstaden erbjuder fyra rumskategorier så som Standard rum, Superiour rum, Deluxe rum och minisvit så vad man än söker så finns det säkerligen något alternativ som passar. Bra att veta är också att det finns laundry och roomservice och att hotellets reception är bemannad alla dygnets 24 timmar.
Vill man äta något enklare än hotellets generösa kvällsbuffé som serveras mellan 18.00 och 21.00 så finns det enklare barrätter i hotellbaren samt naturligtvis goda drinkar eller en kall gyllene öl att avnjuta efter dagens händelser.

Möten på Hotell Planetstaden

Ska man ha möten och konferens så erbjuder hotellet tre konferenslokaler för upp till 42 personer. Alla tre rum har det som behövs för att göra konferensen till ett nöje med det allra senaste inom bild, ljud och ljus. Whiteboard, block, tv och video och en riktigt bra klimatanläggning för att ge den allra bästa ventilationen så att man inte blir trött när man behöver vara på topp.
Efter en lång dag är man dessutom värd att slappna av i hotellets sköna relaxavdelning eller ansträng musklerna riktigt ordentligt i gymmet. Clarion Collection Hotel Planetstaden har allt det en boende gäst kan önska så det är bara att välja och vraka!

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.