Scandic Star Hotell Lund

Scandic Star Hotell

 
Prisjämförelse

Scandic Star Hotell i Lund bryr sig om att alla deras gäster ska ha det så bra som möjligt hos dem. De har så mycket som 22 mötes och konferenslokaler för de som är affärsresande. Cyklar till utlåning för de som vill se lund från ett friare perspektiv. Cykla runt i staden, njut av stadens kultur, vackra parker, livfulla gator och stadsliv. Behöver man rå om sig själv och koppla av har hotellet en inomhus bassäng, luftiga ljusa gym med all utrustning för att träna hela kroppen och må riktigt bra. I närheten finns det även golfbanor för den som vill slå några slag under säsong. Scandic är noga med att göra allting de kan för alla sina gäster, även de med speciella behov. Scandics handikappsrum är anpassade för olika typer av handikapp för att servicen ska kunna bli så bra som möjligt så prata med personalen vid bokningen så hjälper de till och anpassar ert besök efter behov. I priset ingår frukost och för de som reser med barn är det bra att veta att barn kostar inget extra.

Att göra på Scandic Star

Scandic hotell sätter gästernas säkerhet i första rum och arbetar ständigt för att förhindra situationer där en säkerhetsrisk skulle uppstå. En massa kul erbjuds för de små gästerna på hotellet. Igelkotten Sigge underhåller och busar med barnen. Filmtajm, kuddkrig och studsig musik att dansa till kan väl ingen liten busunge stå emot!
Är man hungrig finns det alltid något att tugga på. Hotell butiken har öppet dygnet runt och har allt från godis till kortlek. Den stora väl tilltagna frukostbuffén har något för alla att starta dagen med. Scandic nöjer sig bara med det allra bästa inom matväg, ät färgsprakande moderna rätter av bästa sortens råvaror tillagade av högklassiga kockar.
Att ha konferens hos Scandic Star Hotell är ett sant nöje. Bakgrundsljud i olika teman går att få, energikickar från det framtagna programmet Green Creative Energy, är framarbetat med Jamie Oliver för att man ska orka hela dagen och huvudet ska vara på topp. Gå in och läs mer om de olika alternativen för konferens och möten på hotellets hemsida.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.