StayAt Hotell Lund

StayAt Hotell

 
Prisjämförelse

StayAt Hotell i Lund har 82 hotell lägenheter av bästa komfort, stil och klass. Mysiga rymliga rum, sköna sängar och egen köksavdelning, ja faktiskt har man som gäst till och med tillgång till tvättstuga. Lägenheterna har veckostädning, kaklade fina badrum, strykjärn och strykbräda, bredband, direkttelefon och kabel-tv. Detta hotell är perfekt för de som ska vara borta en lite längre tid och ha känslan av ett eget boende. Om man inte vill laga frukost själv kan man mot kostnad äta i hotellets restaurang annars så finns ju alltid möjligheten att laga sin egen mat i lägenheternas fullutrustade pentryn. StayAt har alltid bra weekend priser och välkomnar alla, stora som små. Lägenheterna består av ett eller två rum och är ända upp till 160 kvadratmeter stora. Som gäst har man tillgång till parkering, relaxavdelning och bastu.
Eftersom StayAt är ett lägenhetshotell så har de även speciella avtal för företagskunder. De utvecklar ett fast pris i behov av antal nätter. Är man ofta hemifrån är detta ett perfekt alternativ. Fyll i formuläret eller ring så hjälper personalen till och utvecklar ett avtal efter det övernattningsbehov ni har.

Utrustningsnivå på Stayat hotell

Receptionen har inte öppet dygnet runt men däremot så gör inchecknings möjligheterna det. Vet man att man kommer på natten eller någon tid då receptionen är obemannad så säger man till detta innan så ordnas det. Receptionen har öppet 07-22 vardagar och 09-17 på helger.
StayAt har lite varierade möjligheter för möten och konferens, kontakta hotellet innan och hör efter vilka möjligheter de har att uppfylla de krav ni har. Hotellet tar självklart hand om sina konferens gäster på bästa möjliga sätt för att matcha de behov som finns.
StayAt Hotell tänker grönt! De värnar om miljön, deltar i Earth Hour, uppmuntrar till miljövänliga res alternativ. Ser till att deras hotell är så energisnåla som möjligt och arbetar ständigt för ett bättre och renare samhälle.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.